Hvad er Skærmebeskyttelse?

I dag bruger stort set alle mennesker smartphones. En smartphone er en uundværlig gadget i hverdagen, som er nødvendig, både når vi skal holde os ajour med venner og familie på de sociale medier, men også på jobbet. Vi har vores smartphone med over alt, og den bliver tit udsat for lidt af hvert i en travl hverdag. Mange går rundt med deres telefon i lommen sammen med et nøglebundt - det har den sarte skærm på telefonen ikke godt af. Det sker også tit, at man ved et uheld taber telefonen. Er du håndværker, har du sikkert en hverdag, hvor din smartphoneskærm lever livet ekstra farligt.

- En knust skærm er både ærgerlig og dyrt

Er uheldet ude, og bliver din skærm skadet, er der desværre kun en mulighed – en dyr reparation og en ny skærm. Det er ærgerligt, når du nu har brugt så meget tid og ikke mindst penge på at finde den helt perfekte smartphone. En undersøgelse viser, at hver femte smartphone ender med en knust skærm. Regningen en knust skærm løber hurtigt op i et par tusinde kroner. Reperation af en iphone 6 skærm er her væsentlig dyrere end en Iphone 5 skærm. Ud over at det er nogle super ærgerligere penge at komme af med ender du også med, at skulle undvære din telefon i en længere periode men den bliver repareret. Alt i alt en masse bøvl  

Men alt dette kan høre til fortiden, hvis du investerer i Skærmebeskyttelse til din Iphone, Samsung eller HTC telefon!

Hvordan beskytter Skærmebeskyttelse din telefon?

Skærmebeskyttelse er et stykke ultratyndt glas, som kan monteres på din smartphoneskærm. Glasset har en 9H hårdhed på Moh’s. Det betyder, at glasset er 9 gange stærkere end almindeligt glas. Skærmebeskyttelse er også væsentligt stærkere end skærmen på en Iphone 5, som kun har kun en hårdhed på 5 eller 6H. Med en hårdhed på 9H er din skærm perfekt beskyttet mod ridser fra skarpe genstande som eksempelvis nøgler i lommen. Når Skærmebeskyttelse er monteret oven på din telefonskærm, giver det desuden ekstra effekt, da de to stykker glas forstærker hinanden.

- Skærmebeskyttelse er krystalklar og bevarer touch funktionen 100%

Skærmebeskyttelse er behandlet med en fedtafvisende belægning, der beskytter mod fingeraftryk og fedtpletter, som kan være voldsomt irriterende, når du bruger din telefon – samtidig gør dette, at telefonskærmen er super let at rengøre.

Hvorfor er Skærmebeskyttelse det bedste alternativ indenfor skærmbeskyttelse?

Der har i tidens løb været mange forskellige typer af skærmbeskyttelse til smartphones. Tidligere var forskellige typer af beskyttelsesfilm til skærmen meget populære. Problemet med disse typer af skærmbeskyttelse er dog, at de begrænser skærmens følsomhed, så touch funktionen ikke fungerer optimalt. Samtidig er der stor risiko for, at der kommer luftbobler ind under skærmen, som gør, at telefonen ikke fungerer optimalt. Sidst men ikke mindst ser det ikke særligt pænt ud med beskyttelsesfilm på skærmen. Det er ærgerligt at købe en dyr telefon og så ødelægge det smukke design med plastikglas eller film.

Selvom du gerne vil beskytte din skærm optimalt, vil du helt sikkert også gerne nyde den krystalklare skærm uden at skulle døje med irriterende luftbobler eller en touch-funktion, der ikke fungerer optimalt.

Skærmebeskyttelse har den fordel, at du helt undgår de irriterende luftbobler samtidig med, at telefonens design ikke skæmmes. Skærmebeskyttelse er kun 0,3 mm. tykt, hvilket gør, at det stort set ikke kan ses, når det er monteret på din smartphoneskærm. Men Skærmebeskyttelse ser ikke kun godt ud. Det gør også, at du bevarer touch-funktionen på din skærm fuldstændig intakt. Du mærker overhovedet ikke, at Skærmebeskyttelse er monteret på skærmen, telefonen reagerer nøjagtigt som uden Skærmebeskyttelse. 

- Skærmebeskyttelse fra pansercover.dk er kun 0,3 mm tykt

Hvordan er Skærmebeskyttelse lavet?

Glasset består af fire lag, der hver især har en funktion for at beskytte din skærm på bedste vis. Med Skærmebeskyttelse behøver du ikke gå i frygten for at få splinter i fingrene, hvis uheldet er ude. Et af lagene i glasset er nemlig et PET-lag, der også er en vigtig del af bilruder, som modvirker splintringen af glas ved f.eks. stenslag og sammenstød. Dette PET-lag er placeret under selve Skærmebeskyttelsen, så hvis glasset går i stykker, vil det forblive klistret fast til PET-laget, og du kan derfor nemt pille Skærmebeskyttelse af uden at skulle have fat i plaster. Skærmebeskyttelse bliver produceret og behandlet ved meget høje temperaturer, der hærder glasset, og gør det 9 gange stærkere end almindeligt glas.

 

 - Du undgår ridser på din skærm når du benytter skærmbeskyttelse fra pansercover.dk

Hvad koster Skærmebeskyttelse?

Skærmebeskyttelse varierer i pris, men her på Pansercover.dk har vi en ambition om at levere kvalitets Skærmebeskyttelse til en pris, så alle kan være med. Vi har en fast lav pris. Fri fragt, og vi sender altid indenfor 24 timer med Post Nord, så du har din Skærmebeskyttelse i postkassen i løbet af ganske få dage.

Hvor kan man købe Skærmebeskyttelse?

Hos pansercover.dk kan du købe følgende produkter:

→ Køb Skærmebeskyttelse lige her!

Skærmebeskyttelse til Iphone 6

På nedenstående billede kan du se hvordan vores Skærmebeskyttelse ser ud når det er monteret på en Iphone 6.