Få et firmatilbud

Har din virksomhed firmatelefoner?  har du ofte udgifter til dyre reperationer af firmatelefoner? så kontakt os og få et rigtig godt tilbud på panserglas til dine firmatelefoner - vi kan spare dig for meget!

 Kontakt os på info@pansercover.dk og få et uforpligtende tilbud

Panserglas er udstyr til smartphones, der vinder meget frem i disse år. Med panserglas kan man spare mange penge på dyre reparationer, skærmskiftninger og lignende.

Slut med knuste skærme!

 

Som det fremgår af navnet, er panserglas et stykke glas, som beskytter telefonen. Glasset er faktisk ikke mindre end 9 gange stærkere end det oprindelige glas, der blandt andet findes på Iphone 4, 5 og 6. Panserglasset kan derfor blandt andet modstå ridser og tab. Vi udsætter nemlig vores telefon for lidt af hvert, og er skaden først sket, i form af ridser i den oprindelige skærm, kommer man ikke udenom en dyr og irriterende reparation.

 

 

Et panserglas beskytter altså telefonen på flere måder. Panserglas kan nemlig bådemodstå skader, som for eksempel ridser, ligesom det ligger som et ”lag” uden på den oprindelige skærm. Skulle skaden altså alligevel ske, kan man altså nøjes med en hurtig og billig udskiftning af panserglasset i modsætning til en dyr udskiftning af den oprindelige og mere skrøbelige skærm. Med et panserglas får man altså den ultimative beskyttelse til ens telefon, og man behøver ikke længere være bange for at komme til at ridse eller smadre skærmen. Netop derfor er panserglas også ideelt til firmaer, der gerne vil undgå at skulle punge ud for dyre reparationer på deres firmatelefoner. 

Spar penge som firma!

Er man et firma, der giver medarbejderne firmatelefoner, kan man spare mange dumme penge ved hjælp af panserglas. Ved at sætte panserglas på firmatelefonerne opnår man nemlig den optimale beskyttelse og minimerer risikoen for ridser og andre skader. En firmatelefon skal, afhængigt af erhvervet, kunne modstå flere ting. Med panserglas får man en stærkere skærm og telefon generelt, sådan at man ikke behøver bekymre sig i så høj grad om at skade telefonerne. Skulle skaden ske, er det igen langt billigere blot at skifte panserglasset fremfor at skulle have en helt ny skærm.

På den måde kan man som firma spare mange penge på at investere i de forholdsvis billige panserglas fremfor at skulle betale for reparationer senere hen. Når først skaden er sket, er der nemlig ikke andet at gøre end at udskifte den originale skærm, og derfor er det i dette henseende den bedste strategi at forebygge skader på skærmen. Her er panserglas et oplagt valg, da det tilbyder en stærk og fuldt optimal beskyttelse uden at være generende for brugeren. Der er altså rigtig mange fordele ved panserglassene, hvilket formentlig også er medvirkende til den stadigt voksende popularitet.

Problemfri panserglas

Panserglas beskytter skærmen og telefonen uden at være til gene for brugeren. Det samme kan for eksempel ikke siges om store telefon covers eller lignende. Et panserglas er som sagt op til 9 gange stærkere end den originale skærm, men er stadig ultratynd med dets 0,3 mm tykkelse. Panserglasset er specialdesignet til at fungere på smart telefoner, hvilket betyder, at følsomheden ikke bliver reduceret ved brug af panserglas som skærmbeskyttelse. Samtidig er man fri for skarpe kanter eller lignende problemer. Panserglas er nemme at montere, hvilket igen gør dem smartere end de oprindelige Iphone skærme, da disse skal skiftes af en fagkyndig. Panserglasset er altså en bekvem og tilgængelig skærmbeskyttelse for alle, der ønsker at beskytte telefonen og til firmaer, der ønsker at forebygge skader på firmatelefonerne og spare penge på dyre reparationer.