Vi er klar til at beskytte dit Apple Watch!

Skrevet af Thomas Krogh den 26 July 2015. 0 Kommentarer

Lanceringen af Apple Watch i Danmark lader stadig vente på sig. Apple har netop lanceret det populære ur i Holland, Thailand og Sverige, så vi forventer, at Danmark er lige på trapperne. 

Hvis du har tænkt dig at købe et  iWatch er det en kanon idé at beskytte det med et ekstra lag skærmbeskyttelse. Da Apple Watch kom på markedet var der stor omtale om, hvor meget kan kunne bruge dem til og det er en super smart opfindelse, men hvis skærmen revner eller bliver meget ridset vil du føle at du har kastet 3000 kr. eller mere ud af vinduet. Fordi skærmen er så lille i forhold til f.eks. en smartphone eller en tablet kan det ødelægge op til 50 % eller mere af dit udsyn til skærmen hvis der bare kommer en nogenlunde stor ridse i.

 

De fleste iWatch kommer fra fabrikkens side med safirglas i skærmen, der ligger lige under diamanter på skalaen, der definerer hvor hårdføre glastyper er, men det betyder ikke at de ikke kan blive ridsede eller ødelagt på anden måde. Derfor er det altid en god idé at bruge penge på billig skærmbeskyttelse til dit Apple Watch. 

Du kan nu købe beskyttelsesglas til Apple Watch på Pansercover.dk

Indsend kommentar.