Vores julegave til jer - nye og billigere priser på skærmbeskyttelse

Skrevet af Thomas Krogh den 26 December 2015. 0 Kommentarer

Julen er så småt ved at være overstået og 2016 nærmer sig – og pansercover.dk ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår!

Er du en af de heldige, der har fået en ny smartphone eller tablet i julegave? Så er det en god idé allerede nu at købe skærmbeskyttelse til dit kæreste eje, ellers kan 2016 sagtens ende med at blive året, der ender med en knust skærm og en træls oplevelse.

Vores julegave til jer - beskyt din skærm til spotpris

Som du måske har bemærket, har vi i december måned gennemført en ny prisstruktur. VI har nemlig en ambition om at sælge Danmarks billigste panserglas. Det betyder, at vi har sænket prisen på vores panserglas til kun 59 kr. på smartphones og Apple Watch, 109...

Læs videre »

NYHED! Panserglas til Ipad Air, Ipad Mini og Apple Iphone 6+

Skrevet af Thomas Krogh den 11 December 2015. 0 Kommentarer

Vi har haft rigtig mange forspørgsler fra kunder, der har efterspurgt panserglas til deres ipad eller Iphone 6+. I mange familier bruger børnene Ipaden ligeså meget som resten af familien eller mere. Men en Ipad bliver ofte udsat for lidt at hvert i når den er i et par børnehænder, derfor er det en rigtig god idé at beskytte skærmen på sin Ipad, for den holder næppe til en tur på et klinkegulv.

Men indrømmet, det er ikke kun de kære små der kan være lidt klodsede engang imellem det kan vi voksne også nogen gange går det bare lidt forstærkt en travl hverdag, man får i lukket tasken og vupti, så ligger din Ipad på fortovet med en knust skærm... ÆV! 

Vil du have en ny skærm til din Ipad, koster det ca. 1500 kr. for en original skærm og reperation. Vi kan spare dig for både...

Læs videre »

Vi er klar til at beskytte dit Apple Watch!

Skrevet af Thomas Krogh den 26 July 2015. 0 Kommentarer

Apples længe ventede ur "Apple Watch" rammer snart handlen i Danmark og på Pansercover.dk, er vi klar til at beskytte dit nye kærreste eje. Derfor vil du snart kunne købe panserglas til Apple Watch i vores webshop - som altid til fast lav pris og med fri fragt!
Læs videre »